2018-12-12 06:21:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma semmi sem tudja kizökkenteni a nyugalmából

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Bizonyos terveit ma mind hivatása, mind magánélete területén könnyen meg tudja valósítani. Továbbra is következetesen kell tovább dolgoznia ezeken. A Hold a Vízöntő jegyében szárnyakat ad önnek, és fellépése is igen meggyőzővé válik. Szerelmi esélyei fokozódnak.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Még a véletlen is az ön malmára hajtja a vizet, így jó pontokat szerezhet a munkahelyén és a szüleinél. Az esetleges útjuk a párjával viszont csak akkor fog jól sikerülni, ha nem kötekszik vele mindenért!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hevesen védelmezi az igazságot, ha személyesen is érdekelt a dologban. Ezúttal akkor is tegye meg ezt, ha valaki másnak a hitelességéről van szó! Bármilyen fáradt is, ne felejtsen el beszélgetni a párjával!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold nem jó fényszögben van a Rák jegyével, és ezért kedvetlenebbé váliik. Figyeljen oda, hogy ne kövessen el könnyelműségből hibákat. Sikerül egy kitűnő alkalmi vételt elcsípnie, ami nagy örömet jelent az ön számára. Tudja, hogy mit akar, és ezt kendőzés nélkül ki is kell mondania.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez minden bosszúságot gyorsan elfeledtet önnel. Ez a nap tökéletesen alkalmas arra, hogy végre egy kicsit feltöltődjön. Egy kellemes együttlét a családjával vagy barátaival élvezetet jelent az ön számára.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma semmi sem tudja kizökkenteni a nyugalmából. Minden esetben megtalálja az arany középutat, és azokban a helyzetekben is jól reagál, amelyekben máskor felbosszantja magát.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy kis képzelőerő és extra kreativitás segítségével a karrierjében ma bármit elérhet! Most érdemes tárgyalnia, szerződést kötnie. Ne érje be kevesebbel annál, mint amit elképzelt!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ismét a pénz kérdése kerül a középpontba. Mivel az anyagi helyzete nem a várakozásainak megfelelően alakult, újabb kereseti források után kell néznie – vagy az igényeit csökkentenie.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap és a Jupiter is a Nyilas jegyében áll. Valamit, amit már nagyon régóta meg akart tenni, most elkezdhet. Egy megbeszélésen adja elő a javaslatait. Kedvező fogadtatásra talál.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nemcsak gyengének érzi magát egy kicsit, de valóban az is. Rétegesen öltözzön fel, szedjen vitaminokat, táplálkozzon könnyen, de egészségesen, ezzel kivédheti a megfázást. Kapcsoljon vissza egy sebességgel, és próbáljon megnyugodni egy kicsit.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha ön egyedülálló, akkor változásokat jeleznek a bolygók. Nem szabad elkeserednie, főleg most, hogy olyan sokan szeretnék boldoggá tenni! Válasszon a jelentkezőkből, és felejtse el azt, aki a bánatát okozta – ha nem így tesz, elmegy a szerencséje mellett...

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Sok minden lelkesedést vált ki önből, de most a lényegre kellene összpontosítania. Egy barátjának nem megy jól a dolga. Biztosan fog találni vigasztaló szavakat a számára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: